Redakcija Vino.rs

Redakcija Vino.rs

Dan božolea ozvaničen i u Beogradu

Veče novog božolea, mladog francuskog crvenog vina koje se tradicionalno proslavlja trećeg četvrtka u novembru, svečano je obeležilo početak manifestacije „Francuska nedelja u Beogradu" koja se ove godine obeležava od 20. do 27. novembra pod sloganom „10 godina prijateljstva u akciji".

Počinje 14. VINOcom

Najveća po broju izlagača vinska manifestacija u regionu, VINOcom 2019 održaće se 22. i 23. novembra u zagrebačkom hotelu Esplanade.

Morava za ponos Srbije

Q: Probao sam i veoma mi se dopalo vino Morava vinarije Milijan Jelić, pa me interesuje kakva je to sorta i odakle dolazi?
(Dejan Amerikanac, Niš)

  • Objavljeno u Q&A

Župa u novom terminu

Međunarodni sajam vina Župa 2019 održaće se 23. novembra u hotelu Grozd u Aleksandrovcu. Nova lokacija i potpuno novi, kasniji termin da se izbegne pritisak visokih letnjih temperatura i nadolazeće berbe, prisutan ranijih godina.

Heritage 2016 Grand Reserva VGO, Chateau Kamnik

Kada skopska vinarija Chateau Kamnik izbaci na tržište vino sa metalnom etiketom, onda je to siguran znak da se u masivnoj boci i ispod srebrne kape nalazi nešto posebno i jedinstveno. Ovog puta je reč o kaberne sovinjonu flaširanom juna ove godine koji je i pre zvaničnog javnog pojavljivanja u prodavnicama već okitio dve zlatne medalje, iz Bergama sa Emozioni dal Mondo  ali i sa nadmetanja izuzetnih vina, Mondial Des Vins Extremes.

Milena Zakarić pobednik u poznavanju penušavih vina

Milena Zakarić, somelijer iz Novog Sada pobednik je trećeg Serbian Sommeliers Competition – Sparkling Wine koje se održalo u beogradskom hotelu Hyatt Regency ovog vikenda u organizaciji Udruženja sommeliera Srbije SERSA.

Pretplatite se na RSS feed

Online prodvnica vino.rs

Pitajte somelijera

  • Ukoliko imate pitanja u vezi izbora vina ili ostalih artikala u online prodavnici Vino.rs nudimo vam stručnu pomoć naših somelijera. Pitanja možete postaviti pozivom na telefon 064 111 8279 ili slanjem na mail adresu i naslovite sa PITAJTE SOMELIJERA! Odgovor će te dobiti u roku od jednog radnog dana.

Preporuka

Veoma je važno da dobro pročitate Uslove kupovine” i imate ih u vidu prilikom ostvarivanja svojih porudžbina. Na ovaj način se od zloupotreba štite prava svih učesnika u procesu kupoprodaje te Vas molimo da prihvatite ove mere predostrožnosti kao obostranu zaštitu u procesu.

vino-rs logo beli
  • VINO.RS doo
  • Jurija Gagarina 57/1a
  • 11070 N. Beograd
  • PIB: 107512643
  • Matični broj: 20818476
  • Žiro-račun: 340-11007337-17
  • Mail redakcija@vino.rs
  • Telefon: 064 111 8279

O nama