Redakcija Vino.rs

Redakcija Vino.rs

Izba Jovanović odnegovala srpski Masseto

Na nedavno održanom ocenjivanju vina u organizaciji nacionalnog Saveza vinara i vinogradara Srbije, merlo vinarije Izba Jovanović iz berbe 2017 proglašen je za drugo najbolje vino u kategoriji crvenih vina od internacionalnih sorti.

Sajam vina u Aleksandrovcu početkom maja

Međunarodni sajam vina u Aleksandrovcu održaće se ove godine početkom maja i pod sloganom Župa, postojbina tamjanike i prokupca ponuditi više nego do sad u svakom smislu, pretendujući da bude jedna od najotvorenijih vinskih manifestacija Srbije.

Uspeh Lastara na Mundus Vini 2020

Vinarija Lastar osvojila je na upravo završenom Mundus Vini 2020 u Nemačkoj zlato i naziv Best of Show Serbia za belu kupažu Sauvignon Viognier Triangl 2017.

Najskuplje tursko vino na Grand Tastingu

Vinski spektakl Grand Tasting 2020, koji se ove godine održava 28. marta u hotelu Metropol Palace Beograd, biće obogaćen i specijalnim gostom manifestacije, najpoznatijom turskom vinarijom Chamlija koja u Beograd donosi najskuplje tursko vino ikad – kaberne sovinjon Django 2016 napravljen u svega 2.000 boca, a koje će lično predstaviti vlasnik vinarije Mustafa Čamlidža!

Vinski maraton na Sajmu turizma

Na upravo završenom Sajmu turizma u Beogradu, na štandu Subotice održana je promocija Vinskog maratona, manifestacije koja je proglašene da je dala najveći doprinos razvoju vinskog turizma u Srbiji prošle godine.

Chardonnay 2017, Trivanović

Barikirani Chardonnay iz premijum linije šidske vinarije Trivanović, pre svega je veoma pitko vino čija svetlo žuta boja sa zelenkastim nijansama najavljuje osvežavajuće dejstvo na vaše nepce.

Pretplatite se na RSS feed

Online prodavnica vino.rs

Pitajte somelijera

  • Ukoliko imate pitanja u vezi izbora vina ili ostalih artikala u online prodavnici Vino.rs nudimo vam stručnu pomoć naših somelijera. Pitanja možete postaviti pozivom na telefon 064 111 8279 ili slanjem na mail adresu i naslovite sa PITAJTE SOMELIJERA! Odgovor će te dobiti u roku od jednog radnog dana.

Preporuka

Veoma je važno da dobro pročitate Uslove kupovine” i imate ih u vidu prilikom ostvarivanja svojih porudžbina. Na ovaj način se od zloupotreba štite prava svih učesnika u procesu kupoprodaje te Vas molimo da prihvatite ove mere predostrožnosti kao obostranu zaštitu u procesu.

vino-rs logo beli
  • VINO.RS doo
  • Jurija Gagarina 57/1a
  • 11070 N. Beograd
  • PIB: 107512643
  • Matični broj: 20818476
  • Žiro-račun: 340-11007337-17
  • Mail redakcija@vino.rs
  • Telefon: 064 111 8279

O nama