Vino kao poezija i pesma života

  • Objavljeno u Info
Vino kao poezija i pesma života

Sjajan autorski duo čine markatni umetnici, pesnik Marko Milošević i pevač Boris Režak koji će 26. aprila začiniti hedonističko veče u novootvorenoj vinskoj dvorani vinarije Vinčić u Šidu.

Uz zvuke pesme i proze, mirise vina i ukusne zalogaje biće ovo jedinstvena prilika da se posetioci upoznaju sa tek otvorenom salom kapaciteta oko 100 mesta koja se nalazi u okviru vinarije Vinčić odmah iza objekta Televizije Srem.

Ulaznice za premijeru koja najavljuje bogate dana vina i umetnosti u Šidu staju 25 evra a u cenu je uključeno piće dobrodošlice.

Za one koji žele nešto specijalno u pripremi je i degustacioni meni po posebnoj ceni uz Vinčić vina gde je obezbeđeno sedećih 40 mesta (neophodna najava i rezervacija), dok će ostala biti u barskom maniru a vina se tu mogu naručiti iz vinske karte.

Sa idejom da od samog starta ovo mesto bude nešto posebno za hedoniste, tih 40 najavljenih gostiju sa rezervacijama mogu da očekuju pravi vatromet mirisa i ukusa u fine dining maniru, vrhunske šefove koji će ovde kuvati u jednoj od najsavremenijih otvorenih kuhinja Fruške gore, kao i najbolje namirnice koje se mogu naći samo ovde. Bilo da je reč o sledovima vina i hrane ili samo zakusci.

Vrata su otvorena od 19:30, program počinje oko 21 čas dok je termin od otvaranja do početka programa predviđen za uživanje u specijalitetima kuhinje, vinu i drugim pićima.

Kako je najavljeno postoji mogućnost da ovo ujedno bude pretpremijera novog desertnog vina Vinčić, ali je već sada čuveni Grašac, čija je berba 2020 osvojila titulu Best of Show na Decanteru, i sam dovoljna pozivnica za one koji znaju da uživaju u vinu.

Inače Boris Režak je muzičar, pevač i kantautor, objavio je dva albuma, a između brojnih nagrada i drugih uspeha je sa Keti Kerni osvojio drugo mesto na izboru za predstavnika BiH na Pesmi Evrovizije 2002 pesmom Ti i ja smo mogli sve.

Takođe za Marka Miloševića na Wikipediji stoji tvrdnja da je napopularniji pesnik sa Instagrama u čitavom regionu.

Rezervacije i obaveštenja na 063 109 4243   |

nazad na vrh