Šapat tamjanika u vinskoj eliti

  • Objavljeno u Vesti
  • Bookmark and Share
Šapat tamjanika u vinskoj eliti

Već na svom prvom nastupu na internacionalnoj sceni tamjanika Bianca 2023 vinarije Atelje vina Šapat osvojio je u Nemačkoj prestižno priznanje Best of Show kao najbolje belo vino Srbije na Mundus Vini, jednom od najcenjenijih vinskih nadmetanja u svetu.

Dok se čekaju zvanični rezultati o svim dobitnicima medalja, na adresu ekskluzivne vinarije u Slankamenu stigla je potvrda značajnog priznanja mladom Šapat timu kao i poziv za prisustvovanje svečanoj dodeli priznanja koje će se održati 10. marta na najvećem svetskom sajmu vina i opreme ProWein 2024 u Dizeldorfu.

mundus vini sapat tamjanika
Prestižno priznanje Best of Show na Mundus Vini za tamjaniku Bianca 2023

Nova berba vina Bianca koje odležava u tankovima kako bi očuvalo kompleksnu aromatiku i svežinu uz prirodni sadržaj kiselina dokaz je ispravnosti pažljivog puta koji gradi tehnolog Mladen Dragojlović u podizanju kvaliteta ovih vina.

Bianca izuzetno privlačne i razigrane etikete donosi puno sočnosti uz nežne ali slasne mirise muskata, grejpa, marakuje kao najavu toplih dana proleća i leta.

Za titulu Best of Show kao nagradu najboljem vinu u određenoj kategoriji sve čestitke Dragojloviću i ostalim članovima tima. A nova priznanja tek pristižu.   |

Foto: Boban Vidović
nazad na vrh

Srodni tekstovi