Zlatna vina Srbije u Madleni

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Zlatna vina Srbije u Madleni

Salon Zlatna vina Srbije održaće se 02. marta 2024. u Palati umetnosti Madlena (Bul. kneza Aleksandra Karađorđevića 53) od 15 - 21 čas.

Na salonu će biti predstavljena vina domaćih vinarija koja su osvojila zlato na međunarodnim ocenjivanjima u toku 2023. godine. Kroz degustacione sesije posetioci će imati priliku da se upoznaju sa brojnim etiketama a očekuje ih i raznovrstan prateći sadržaj.

Ovo je drugo izdanje Salona Zlatna vina Srbije koji se održava u organizaciji Društva Vinodeljstvo i Prostora Savremene Umetnosti Moljac, a kao deo projekta Četiri godišnja doba kroz vino i umetnost zamšljenog tako da se kroz četiri vinsko-degustacione manifestacije koje se međusobno razlikuju po tematici, testiraju i otkrivaju novi elementi potrebni za rast i razvoj vinske kulture.

Cena karte sa čašom je u pretprodaji 2.500 dinara, u redovnoj 3.000, a na dan događaja 4.500 rsd. Karte se mogu kupiti preko sajta tickets.rs kao i na ulazu u Palatu umetnosti Madlena na dan događaja.

Prijava za novinarske akreditacije je do ponedeljka, 19. februara do 15 časova a kontakt za više informacija: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  |

nazad na vrh

Srodni tekstovi