Nova vina nova lica etiketa

  • Objavljeno u Info
Nova vina nova lica etiketa

Krenula je na tržište najnovija Matalj berba Sauvignon Blanc 2023, u novom ruhu čime se ovo vino priključilo redefinisanju dizajna etiketa gotovo čitave palete vinarije iz Negotina.

Mataljevo belo vino sa vinogradarskog položaja Terasa često je veoma potcenjeno uprkos sjajnim atributima koji ga krase. Najverovatnije jer boravi u senci čuvene crvene braće, bilo da je to neki od „kremen“ negotinskih kabernea, kupaža ove sorte sa kaberne franom u novitetu Zemna, ili intrigantni spoj lokalnih sorti na tragu negotinskog crnog pod imenom Bukovski Cuvee, najbolje autohtono vino 2023. godine.

Zapravo sve pomenute etikete osim vina Kremen Kamen koja je još u pripremi su redizajnirane i novim vizualom još eksplozivnije krče put ka pravim ljubiteljima vrhunskih vina.

- Iza nas je 15 godina istog identiteta, vreme je bilo da se ponovimo i osvežimo – kaže Nikola Mladenović Matalj. – U saradnji sa agencijom Unibrand Communications Đorđa Lašića krenuli smo sredinom godine u projekat modernizacije izraza identiteta uz uslov da ostanu prepoznatljivi detalji kakav je znak „MV“ a da ime vinarije Matalj malo dodatno istaknemo. Sva vina biće podvrgnuta istom procesu osim Zemne, koja kao novo vino i rodonačelnik te linije ostaje kakva jeste. Takođe će Crna Tamjanika i roze Dušica dobiti poseban, drugačiji ribrending ali tek u prvoj polovini 2024. godine.  | 

nazad na vrh