Četiri dana Grožđebala

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Četiri dana Grožđebala

Vršac će od 14. do 17. septembra biti domaćin manifestacije Dani berbe grožđa poznate i kao vršački Grožđebal, jedne od najstarijih u Srbiji. Izuzetno bogat program uz brojne atrakcije i pogodnosti privući će kako se očekuje preko 150.000 posetilaca iz zemlje, okruženja i Evrope, ljubitelje vina, lokalne gastronomije, tradicije, istorije, te muzike i drugih vidova umetnosti.

Uz izložbu posvećenu grožđu i vinu u Gradskoj kući te karneval centralnim ulicama grada koje će biti ukrašene štandovima proizvođača hrane i vinara, najavljeni su koncerti Zdravka Čolića, Tanje Savić, Sergeja Ćetkovića i Tropiko benda. Neće izostati tradicionalni izbor Vinske lepotice, maskenbali, sportska takmičenja, golubarske svečanosti, a da sve bude dostupno što širem krugu ljubitelja vina, specijalnu ponudu pruža Srbija Voz u saradnji sa TO Vršac.

Organizovani su dodatni povratci vozova iz Vršca za Beograd u 23:55 časova tokom tri dana od 15. do 17. septembra. Pritom ko tokom vikenda bude imao povratnu kartu za Beograd u tom terminu, biće u mogućnosti da upozna popularnu turističku turu Put vina što podrazumeva posetu lokalnoj vinariji sa degustacijom vina i mezetluka. Sa popustom od 30% uz povratnu kartu ova tura košta svega 1.000 dinara.   | 

nazad na vrh

Srodni tekstovi