Mobilna Hrastovina u pokretu

  • Objavljeno u Vesti
  • Bookmark and Share
Foto: AdobeStock Foto: AdobeStock

Wine bar & Restaurant Hrastovina pored izvanredne gastronomske ponude predano radi na širenju vinske kulture, a od sada vodi i sve zainteresovane po brojnim vinskim destinacijama Srbije.

Prva takva vinska avantura zakazana je za 27. maj a cilj je vinarija Virtus čuvena po marselanu, pino griđu i prokupcu, a koja uz izuzetna vina nudi i fantastičan pogled na okolne pejzaže.

Cena ovog edukativno-hedonističkog izleta je 50 evra, praktično koliko bi koštala i boca dobrog vina, sa mogućnošću popusta za dve ili više osoba u kom slučaju karta staje 37 evra. Prevoz i hrana su uključeni.

Bela autohtona bas marko 03A
Inicijator vinskih izleta, somelijer Hrastovine Marko Marjanović

Inicijator ovih vinskih izleta je somelijer Hrastovine Marko Marjanović koji će i voditi grupe zainteresovanih ljubitelja vina, a čitav koncept Hrastovine, od kuhinje, konobara, pratećeg programa, načina rada i ponude biće premešten tog dana u vinariju gde se ide.

Odabrane vinarije moraju da ispune određene uslove, a to su da je maksimalna udaljenost od Beograda sat i po vremena vožnje, da može da primi do pedesetak gostiju, da ima odgovarajuću kuhinju spremnu za pripremu pet-šest gangova hrane koji bi bili ukršteni sa vinima vinarije domaćina i, naravno, da je vinarija reprezentativna u svakom aspektu estetike i ekskluzivnosti ambijenta sa mogućnošću indoor i outdoor postavke za degustaciju.

Virtus 121 scaled 1440x700
Vinarija Virtus je domaćin prve hedonističke vinske avanture u oganizaciji Hrastovine

U okviru izleta predviđeno je i detaljno predstavljanje vinarije u svim segmentima: od proizvodnje vina, preko poslovanja, ideja, planova, projekata i nagrada, pa sve do ljudi koji je čine. Uz ručak, slobodno vreme, te mogućnost kupovine vina u vinariji po povlašćenim cenama, povratak u Beograd je najkasnije do 20 časova.

Recimo i to da je sponzor ovih vinskih izleta brend luksuznih cigareta Sobranie i njihova matična kompanija JTI (Japan Tobacco International) zbog čega je u koncept uključena i promocija tog brenda odraslim osobama koje tema zanima i koji daju pristanak za promociju, te da je sledeća u planu za posete vinarija Eden 24. juna.

Kontakt za prijave i eventualna pitanja je 069 2424288.  |

Foto: S. Vidović, vinarija Virtus
nazad na vrh

Srodni tekstovi