Wine Fest kao kruna srpskog vinarstva

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Wine Fest kao kruna srpskog vinarstva

U Novom Sadu će se u subotu 25. februara u hotelu Sheraton, a pod geslom „40 najboljih srpskih vinarija“, održati drugi Wine Fest na kome zajedno nastupaju najznačajniji domaći proizvođači vina.

Tog dana će Novi Sad biti ujedno i Grad vinske kulture u kome će osim Fruškogoraca, Šumadinaca, vinara Župe i drugih vinskih regija Srbije, svoje najbolje proizvode ponuditi i gosti-vinari iz Hrvatske, Crne Gore, Makedonije...

- Pažljivo odabrani izlagači posetiocima će ostvariti uvid u raritetna vina, stare berbe, premijere koje se tek očekuju na tržištu, naravno, uz mnogo ekskluzivnih degustacija - objašnjava Zlatko Živanić, organizator Wine Fest manifestacije koja je u svom prvom izdanju privukla veliki broj zaintrigiranih posetilaca i zaslužila ekstremno pohvalne komentare.

03 1

Jednostavno, Wine Fest koji otvara sezonu vinskih manifestacija u Novom Sadu ima ambiciju da na jednom mestu profesionalcima i entuzijastima ponudi najbolje na domaćem tržištu i da bude vrhunska platforma za degustacije, diskusiju i druženje.

WF se održava od 14 do 20 časova, ulaznice su dostupne po ceni 1.500 RSD, a mogu se nabaviti preko GigStix servisa, kao i na ulazu.  |

nazad na vrh

Srodni tekstovi