TipKing za bezgotovinske napojnice

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
TipKing za bezgotovinske napojnice

U beogradskom hotelu Hilton predstavljena je aplikacija TipKing pomoću koje je sada moguće ostaviti u restoranu bezgotovinsku napojnicu.

Iako poslovanje s karticama sve više istiskuje gotovinu, često dolazi do komplikacija pri plaćanju napojnica u brojnim uslužnim delatnostima, koje između ostalog obuhvataju i restorane, barove i kafiće. Odgovor na to je sada TipKing aplikacija koju su u potpunosti konceptualno i tehnološki razvili OneLife Rally i Ankora, a koja je praktično plod znanja mladih IT stručnjaka iz država bivše Jugoslavije. 

Tipking Hilton 57

- Napojnice su deo našeg svakodnevnog života, opipljiv simbol toga da cenimo usluge, deo su kulture i znak poštovanja - kaže Nik Papič iz Slovenije, zajedno s Nerminom Hadžićem osnivač TipKinga. - Na putu sam 300 dana godišnje i nemam vremena svaki put da menjam novac u lokalnu valutu. Zbog toga sam se često našao u neugodnoj situaciji kada nisam mogao da platim napojnicu u restoranima, frizerskim ili kozmetičkim salonima, da ostavim napojnicu muzičarima.

Tako se rodila ideja za TipKing. I posebno smo ponosni što je sve realizovano ovde kod nas na Balkanu. Naša je misija da mladima vratimo nadu i poverenje u našu regiju. Vreme je da Balkan napravi mentalni pomak. Trebamo izvoziti, a ne uvoziti, inspirisati druge, a ne da nas drugi pokreću. Balkan je novi cool!

Aplikacija se od nedavno može preuzeti na sve pametne telefone sa Google Play i Apple store.

Više informacija na: www.tipking.eu    |

nazad na vrh

Srodni tekstovi