Ekskluzivni srpski vinski klub u SAD

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Ekskluzivni srpski vinski klub u SAD

Proslavite Novu godinu i ostale praznike sa srpskim vinima u Americi, poziva dijasporu ali i američke građane ekskluzivni uvoznik i distributer vinarija Zvonko Bogdan i Aleksandrović u SAD.

Uz naglasak da je besplatna isporuka za porudžbine preko 250 dolara tu je i dobrodošlica u Ekskluzivni srpski vinski klub.

Zapravo, na sajtu firme Matthew Ackland Selections moguće je poručiti čak i vertikalu linije Campana, tri berbe za redom, te vino Cuvee No.1 iz berbi 2008, 2010, 2011, 2012, 2016 & 2017, a dostupne su boce velikog formata.

Vinariju Zvonko Bogdan "sa imenom legendarnog šansonjera Zvonka Bogdana",u Americi najavljuju kao najpriznatiju na Balkanu i onu koja nastoji da prikaže lepotu i čudo vojvođanskog teroarana svetskoj sceni. Stoji i napomena da je vino Cuvee No.1 osvojilo dva zlata na Decanteru.

Za Vinariju Aleksandrović se kaže da je „dragulj u kruni“ srpske vinske industrije koja proizvodi izuzetna vina od ručno branog grožđa i fokusirajući se na minimalne intervencije u proizvodnji. U ponudi je trenutno osam etiketa, od penušavog vina Trijumf do slatke kasne berbe Late Harvest, a ono što posebno pleni na sajtu su odlične ilustracije obe srpske vinarije i njihovih proizvoda.  |

nazad na vrh