Otvoren Vinski salon Helvecija 1880 Vinarije Drašković

  • Objavljeno u Vesti
  • Bookmark and Share
Otvoren Vinski salon Helvecija 1880 Vinarije Drašković

Idealan prostor za sve vinoljupce i hedoniste otvorila je ove jeseni u Vršcu Vinarija Drašković. Potpuno uživanje u okviru velelepnog istorijskog zdanja Helvecija 1880, uz degustaciju sopstvenih vina, kao i uživanje u istoriji vršačkog vinarstva i vinogradarstva pruža Vinski salon Helvecija 1880.

U potpuno restauriranom prostoru nekada jednog od najvećih vinskih podruma Evrope, gostima se nude vođene degustacije vina iz portfolija Vinarije Drašković, uživanje u čaši ili boci uz već pripremljene ili lično odabrane plate gastronomskih specijaliteta.

Prostor nekadašnjeg vinskog podruma adaptiran je tako da se potpuno zadrži autentičan izgled priveden novoj nameni gde veliki kamin u centralnom delu uveliko doprinosi uživanju u vinu u predstojećim jesenjim i zimskim danima.

Rekonstrukciju zdanja iz 1880. godine, poslovni sistem Swisslion-Takovo, započeo je pre dve godine a plan je da se, u okviru ovog objekta, otvori a la carte restoran, smeštajne jedinice i spa centar. Do tada iz Vinarije Drašković pozivaju da otkrijete čari njihovih vina u potpuno jedinstvenom ambijentu Vinskog salona.

Radno vreme Vinskog salona je od 13 do 21 čas, ponedeljak je neradni dan. Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. mob: 063/545 125, tel: 013/2190605.  |

nazad na vrh

Srodni tekstovi