Jedinstveni Vinski maraton na Paliću

  • Objavljeno u Vesti
  • Bookmark and Share
Jedinstveni Vinski maraton na Paliću

Najzabavnija, najluđa i najneobičnija vinska manifestacija u regionu, Vinski maraton na Paliću održaće se ove godine u subotu 18. septembra.

Start trke zakazan je za 11 časova, kada će takmičari krenuti isped Velike terase na jezeru. Na devet kilometara dugoj stazi koja vodi kroz okolne salaše, vinarije i vinograde nalaziće se okrepne stanice s vinima, voćem, sirevima, ukusnim zalogajima, te raznovrsnim muzičkim i zabavnim programom. Ova vesela karnevalska kolona ljubitelja prirode, trčanja i vina imaće tu priliku da proba vina iz Vinarije Zvonko Bogdan, Tonković, Verkat, Tošići, Chicahteau i Rubin, a na cilju ih čeka dodatna višesatna zabava uz koncerte i trke u kotrljanju buradi, vožnja vinskim brodom i brojni gastronomski specijaliteti tog kraja Vojvodine.

photo by Zsofia 209

Kao i prethodnih godina, takmičari u najmaštovitijim kostimima dobiće specijalne nagrade, kako u pojedinačnoj tako i u grupnoj konkurenciji, a po završetku manifestacije zabava se nastavlja u brojnim okolnim čardama i restoranima.

Informacije i prijave za ovu jedinstvenu vinsku trku koja se već četvrtu godinu održava uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije, Parka Palić, Turističke organizacije Srbije i Privredne komore Srbije nalaze se na sajtu Vinski maraton.  |

Foto: vinskimaraton.rs
nazad na vrh

Srodni tekstovi