Američka vina u Sremskoj Mitrovici

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Američka vina u Sremskoj Mitrovici

Nesvakidašnju priliku da probaju vina iz SAD imaće posetioci tradicionalnog vinskog dešavanja Vinski Park – Sremska Mitrovica 2021 koje se ove godine održava u subotu 21. avgusta u Gradskom parku od 17 časova pa do ponoći.

Naime, Amerika je zemlja gost  festivala i organizatori najavljuju uživanje u muzici, hrani i vinima severnoameričkog kontinenta. Naravno, uz brojne domaće vinarije, njihova sve bolja vina ali i tradicionalne sremske specijalitete.

Vinski Park kao jedan od inače najzanimljivih vinskih susreta na ovim prostorima i dalje je, u želji da promoviše vinsku kulturu u Sremu te približi proizvođače ljubiteljima vina, široko otvoren za izlagače činjenicom da je učešće potpuno besplatno. U planu je učešće oko 80 vinarija i neophodno je samo prijaviti se najkasnije do 10. avgusta na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Degustacija na festivalu biće dozvoljena samo u čašama koje organizator kaucira uz ulaznicu, a dodatne informacije potražite na +381 63 508 107.  |

nazad na vrh

Srodni tekstovi