Zimske radosti uz Despotiku

  • Objavljeno u Info
Zimske radosti uz Despotiku

Tokom naredna četiri meseca Vinarija Despotika će biti ove zime vidljivo prisutna na Kopaoniku i Zlatiboru.

Naime, svakog drugog vikenda na ovim popularnim skijaškim ternima održavaće se zabavne nagradne igre. Ko želi da učestvuje treba da se slika u posebnom ramu ili sa vinom ove popularne vinarije u objektima gde se ona prodaju. Sliku zatim treba okačiti na Instagram ili Facebook, zaprati stranicu Vinarije Despotiku i pozvati prijatelje da „lajkuju“ fotku tokom narednih deset dana.

Prvo proglašenje pobednika je 13. decembra, a ko prikupi najviše lajkova osvaja karton vina Despotika, drugo mesto donosi ručak za dvoje u ovoj vinariji i obilazak objekta, dok treće mesto donosi dve ili tri boce vina u paketu.

Takođe, degustacije vina u objektima koji su ulistali vina Despotika održavaju se u vreme ručka i tu su gosti u prilici da besplatno probaju vina Dokaz, Zmajeviti i Nebo, a svaka kupljena boca ili čaša vina Despotika donosi i nagradu. U zavisnosti od preventivnih mera, prva naredna akcija na Kopaoniku će verovatno biti vikend pre Nove godine.

Treba se prisetiti da su ova marketinška iznenađenja iz Vinarije Despotika krenula još od Svete Petke, kada je održana prva promotivna akcija u objektima Mega Maxi, Mercator, Idea i Roda, a nastavila se i za naredne slave, kada su kupcima uz svaku bocu poklanjali brendiranu Despotika čašu za vino, vadičep, pamučni ceger ili specijalno dizajniranu, kao rezbareno drvo kesu. Ista takva trodnevna akcija biće ponovljena za Svetog Nikolu, Jovandan, te oko katoličkog i pravoslavnog Božića i Nove godine.  |

nazad na vrh