Vino.rs online degustacije

  • Objavljeno u Vesti
  • Bookmark and Share
Vino.rs online degustacije

Redakcija magazina Vino.rs pokreće od 1. decembra PRVE ONLINE DEGUSTACIJE VINA U SRBIJI!
Ideja je da u ovom nesrećnom vremenu korone možete da uživate u vinima u vašem domu, sami ili još bolje u društvu, te da putem mobilnog telefona ili kompjutera u direktnom razgovoru s vinarima, enolozima i stručnim ljudima pitate sve šta vas interesuje o vinima na degustaciji.

virtual wine tasting

Za sada smo obezbedili pet takvih degustacija: Vinarija Bikicki (1. decembar), Vinarija Plavinci (2. decembar), inače prva sa sertifikovanim organskim vinima u Srbiji, zatim vinarija iz Burgundije Domaine Albert Ponnelle (5. decembar), Vinarija Čokot iz Župe (8. decembar), te jedna od najboljih vinarija na svetu, slavna Casanova di Neri iz Toskane (11. decembar).

Svaka od ovih degustacija predstavlja idealnu priliku da na pravi način doživite vrhunska vina i porazgovarate s ljudima koji ih prave, a da pri tome ne morate i da otputujete do vinarije jer će vam vina biti dostavljena na vašu adresu!

virtual tasting

Naravno, ovo je tek početak. Uskoro možete da očekujete nove degustacije vina iz najboljih vinarija Srbije, regiona i sveta, a o čemu ćete biti na vreme obavešteni.  |

nazad na vrh

Srodni tekstovi