Dobrotvorna aukcija vina

  • Objavljeno u Info
  • Bookmark and Share
Dobrotvorna aukcija vina

Dobrotvorno veče pod nazivom „Muzika i vino“ održaće se u saradnji sa humanitarnim udruženjem Pomoć srpskoj deci 4. oktobra u vinariji Jeremić kod Smedereva, a u organizaciji udruženja Vinarije Beograda i International Women’s Club iz Beograda.

Program ovog zanimljivog dešavanja izgleda ovako:

14:00 Dobrodošlica
Pijuckanje vina Jeremić i obilazak vinarije po želji.

15:00 Koncert
Milica Lundin, klavir, i Ivan Kundičević, violina (Sonata za violinu i klavir, Op.19 Wilhelm Stenhammar); Dragana Anđelić Bunjac, klavir, i Nataša Jović Trivić, mecosopran (D.Golemović: „Tri ciganske pesme“, tradicionalna ruska pesma „Очи черные“, tradicionalna ruska pesma: „Яамщчик не гони лoшадей“, N.Rotta: „Parla più piano“, A.Lara: „Granada“, G.Bizet: „Habanera“, aria iz opere „Karmen“.

16:00 Degustacija
Upoznavanje sa vinarijama i vinima Beogradskog vinogradarskog rejona. Šansa da se probaju vina koja će biti na aukciji.

16:30 Pomoć srpskoj deci
Upoznavanje sa humanitarnom organizacijom Pomoć srpskoj deci koja je korisnik prikupljenih sredstava.

16:35 Aukcija vina
Vinarija Jeremić (Smederevo), Organska vinarija Plavinci (Grocka), Vinarija Trišić (Vranić), Vinarija Zorča (Lazarevac), Vinarija Srž Milovanović (Lazarevac), Vinarija Pantić (Mladenovac), Vinarija Despotika (Dobri do), Vinarija Plavinac (Smederevo), Vinarija Emporio (Ripanj)

17:15 Ručak
Nastavak druženja uz vina i kulinarske specijalitete iz Beogradskog vinogradarskog rejona.

Za ulaznicu se očekuje donacija od najmanje 3.000 dinara. Od gostiju se takođe očekuje da aktivno učestvuju na aukciji vina kako bi se sakupilo što više novca.

02

Inače, udruženje Pomoć srpskoj deci unapred je odredilo svrhu sredstava koja se prikupe na ovom događaju i ugovorno se obavezalo da za svaku utrošenu sumu priloži dokaz. Sva prikupljena sredstva moraju biti distribuirana krajnjim korisnicima (porodicama) i ništa od sredstava ne može biti utrošeno za troškove organizacije.

Konačni izveštaj sa svim pratećim dokumentima biće objavljen na sajtu korisnika i sajtovima organizatora.

Dođite da se dobro provedemo i istovremeno pomognemo siromašnim porodicama sa decom u Srbiji. Muzičari su donirali svoj nastup, a organizatori hranu i vino, tako da sav prikupljen novac ide u donaciju.

Sada je na vama red!

Ako ne možete da dođete, molimo vas da date svoj dobrotvorni prilog. Pišite nam na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i mi ćemo vam poslati odgovarajuću uplatnicu.

Broj mesta je ograničen i rezervacije su obavezne. Za rezervaciju kliknite ovde.

nazad na vrh

Srodni tekstovi