Nova online prodaja vina

 • Objavljeno u Vesti
 • Bookmark and Share
Nova online prodaja vina

Redizajnirana i modernizovana online vinoteka na staroj adresi prodavnica.vino.rs je puštena u rad. Posle skoro deset godina rada, sada u novom ruhu, internet prodavnica koja funkcioniše kao deo magazina Vino.rs, postavlja nove standarde kvaliteta i poverenja.

Posebna pažnja je posvećena tome da se olakša snalaženje među stotinama etiketa koje vinoteka nudi, a čiji broj iz dana u dan raste. Pretraga po ceni, vrsti, boji, zemlji, regionu, vinariji, tipu, količini alkohola, berbi itd, pruža mogućnost da za najkraće vreme pronađete vino po vašem ukusu, a po najkonkurentnijjim cenama uz brojne i svakodnevne akcije.

Kao svi ljubazni prodavci u dobroj prodavnici i somelijeri online vinoteke su istakli i posebno nude etikete koje koje odnosom cene i kvaliteta to zasluzuju (kategorija „Best buy“), kao i vina u kategoriji „Naša preporuka“ za one neodlučnije kojima treba mala pomoć. Nije ignorisana ni želja vinoljubaca da probaju vina koja su dobijala nagrade na velikim svetskim takmičenjima pa su i ona posebno istaknuta radi lakšeg prepoznavanja.

Želju da zadovoljstvo kupca bude u prvom planu potvrđuje i mogućnost da pozivom na 064 111 8297 pitate dežurnog stručnjaka sve što vas zanima u vezi kupovine određenog proizvoda!

Novo od asortimana u prodavnici su spiriti, rakije i maslinova ulja, srodni artikli koji se godinama unazad, od strane stalnih kupaca, nalaze na listi želja. Kako menadžeri prodaje kažu, i tu će ponuda tek da raste, rečima: „Ako nema na sajtu, ne znači da nema u magacinu!“. Zato vas pozivaju da mailom na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. to proverite, uz napomenu da isto važi i za vina gde je ulistavanje novih domaćih artikala prioritet, i pri tom sa ponosom ističu da često mogu nabaviti raritetne etikete koje više ne postoje na tržištu.

Kao i do sada, postoji mogućnost besplatne dostave na teritoriji cele Srbije. Detaljnije se možete informisati ovde, a ono što je novo je da sada plaćanje možete izvršiti ne samo po isporuci kešom, već i platnom karticom na najbezbedniji i najsigurniji način. To garantuje partnerstvo sa bankom Intesa koja stoji iza kompletnog procesa naplate. Taj se proces obavlja na stranicama banke i podaci sa kartice ni jednog trenutka nisu dostupni nikome, čak ni sistemu Prodavnice.

Preostaje vam samo zadovoljstvo da iz udobnosti svoje fotelje istražujete nove arome, etikete, vinarije, i vinske regione sveta. Sada udaljene samo jedan klik od vas.

nazad na vrh

Online prodavnica vino.rs

Pitajte somelijera

 • Ukoliko imate pitanja u vezi izbora vina ili ostalih artikala u online prodavnici Vino.rs nudimo vam stručnu pomoć naših somelijera. Pitanja možete postaviti pozivom na telefon 064 111 8279 ili slanjem na mail adresu i naslovite sa PITAJTE SOMELIJERA! Odgovor će te dobiti u roku od jednog radnog dana.

Preporuka

Veoma je važno da dobro pročitate Uslove kupovine” i imate ih u vidu prilikom ostvarivanja svojih porudžbina. Na ovaj način se od zloupotreba štite prava svih učesnika u procesu kupoprodaje te Vas molimo da prihvatite ove mere predostrožnosti kao obostranu zaštitu u procesu.

vino-rs logo beli
 • VINO.RS doo
 • Jurija Gagarina 57/1a
 • 11070 N. Beograd
 • PIB: 107512643
 • Matični broj: 20818476
 • Žiro-račun: 340-11007337-17
 • Mail redakcija@vino.rs
 • Telefon: 064 111 8279

O nama