Vinarija Stobi oduševila u Moskvi

 • Objavljeno u Vesti
 • Bookmark and Share
Vinarija Stobi oduševila u Moskvi

Vinarija Stobi je u Moskvi na jednom od najuglednijih sajmova u svetu Prodexpo predstavila portfolio proizvoda u organizaciji makedonske i ruske privredne komore, a uz podršku Ministarstva poljoprivrede Makedonije.

Malo je reći da su brojni posetioci izložbe bili oduševljeni kvalitetom ovih vina u globalu, koja su prisutna na ruskom tržištu više od pet godina.

Prodexpo sajam se tradicionalno održava više od 25 godina u ruskoj metropoli, a ovogodišnje izdanje prezentiralo je proizvode iz čitavog sveta na površini od oko 100.000 kvadratnih metara. Predstavljena su ukupno 2.342 preduzeća iz 63 zemlje sveta.

Stobi u Moskvi 7Na talasu uspeha, Ana Jordanova

Predstavljanje vinarije Stobi odradio je specijalni tim iz vinarije u suradnji s ljudima iz firme Bravo Trade, koja je dugogodišnji distributer vina Stobi na ruskom tržištu. Na vrhunskoj degustaciji najboljih etiketa u kombinaciji sa delikatesnom hranom pripremljenom posebno za ovu priliku i pred više od 70 gostiju, poslovnih partnera i kupaca s kojima Bravo Trade već godinama surađuje, glavni naglasak je stavljen na vina iz ekskluzivne linije Private Reserve koja redovno osvaja najprestižnije nagrade na ocenjivanjima širom sveta.

Stobi u Moskvi 1Rusko tržište je izazov po meri najvećih, ekipa Stobija u Moskvi

Uz vino i hranu, gosti sajma mogli su da uživaju i ​​u posebnom šou programu, a bilo je i drugih iznenađenja.

- Naša uspešna prezentacija na Prodexpo još jednom je potvrdila visoku reputaciju koju Stobi uživa među brojnim potrošačima u Rusiji. To je stvarno veliko tržište koje je teško osvojiti i na tome radimo već duže vreme – izjavila je Ana Jordanova, vlasnica Stobi vinarije. – Na ovom tržištu, kao i na svim ostalim gde smo prisutni, nudimo kvalitetne proizvode koji odgovaraju zahtevima i ukusu kupaca. Istovremeno imamo pravog pouzdanog partnera s kojim promovišemo naš brand, a to je pravi recept za uspeh.

Vinarija Stobi godišnje proizvodi oko 4,5 miliona litara vina, od čega preko 70 procenata je namenjeno izvozu. Trenutno su njihova vina osim Rusije, prisutna u svim državama bivše Jugoslavije, susednim balkanskim zemljama, na evropskom tržištu u Velikoj Britaniji, Holandiji, Danskoj, Nemačkoj i Belgiji, kao i u SAD, Kini, Kanadi i Japanu.

nazad na vrh

Online prodavnica vino.rs

Pitajte somelijera

 • Ukoliko imate pitanja u vezi izbora vina ili ostalih artikala u online prodavnici Vino.rs nudimo vam stručnu pomoć naših somelijera. Pitanja možete postaviti pozivom na telefon 064 111 8279 ili slanjem na mail adresu i naslovite sa PITAJTE SOMELIJERA! Odgovor će te dobiti u roku od jednog radnog dana.

Preporuka

Veoma je važno da dobro pročitate Uslove kupovine” i imate ih u vidu prilikom ostvarivanja svojih porudžbina. Na ovaj način se od zloupotreba štite prava svih učesnika u procesu kupoprodaje te Vas molimo da prihvatite ove mere predostrožnosti kao obostranu zaštitu u procesu.

vino-rs logo beli
 • VINO.RS doo
 • Jurija Gagarina 57/1a
 • 11070 N. Beograd
 • PIB: 107512643
 • Matični broj: 20818476
 • Žiro-račun: 340-11007337-17
 • Mail redakcija@vino.rs
 • Telefon: 064 111 8279

O nama