Nedelja Svetog Trifuna u Il Grappolo

  • Objavljeno u Info
Nedelja Svetog Trifuna u Il Grappolo

Wine bar Il Grappolo u centru Beograda nameće se kao idealno mesto za spajanje dva praznika, onog o ljubavi prema vinu i onog drugog, o ljubavi kao takvoj.

Kako bi što sveobuhvatnije razradili zadatu temu, ljudi u ovom lepo uređenom i tipično vinskom ambijentu, promovišu nedelju Svetog Trifuna koja u ovom lokalu na Obilićevom vencu traje od ponedeljka 12. februara pa naradnih nedelju dana, a tokom koje možete piti vina autohtonih srpskih sorti kao i pojedinih vinarija po specijalnom popustu. Uz to, gosti će uz vino koje odaberu u paketu moći da degustiraju i pladanj originalnih domaćih specijaliteta, izvanrdedne šunke i jakih sireva.

Kako se Dan ljubavi podudara sa sredom inače rezervisanom za koncept „Mala subota“ ta se priča samo dodatno nadograđuje. Dok DJ Mimi stvara originalnu muzičku podlogu, vinarija PIK Oplenac pripremila je nekoliko ukusnih paketa – tri njihova vina, muskat, kaberne i etiketu Monarch uz već pomenuti pladanj delikatesnih specijaliteta biće pun pogodak.

IMG a81b02980db7b25ac583d363a9f47d89 V

Inače, taj dan posvećen je i autohtonim sortama uz posebnu podršku vinarije Budimir iz Župe. Uz SVB Rosu, vina Prokupac boja lila i Tamjanika Vera, na vinskoj karti je i Rose od prokupca, a nipošto ne treba zaboraviti ni prokupac Experiment vinarije Čokot, moravu, tramince ili lepu frankovku vinarije Probus i brojne druge iznenađujuće dobre srpske etikete.

Ono što će goste posebno zanimati jeste popust od 15% na cenu svih buteljki upravo 14. februara, kad je moguće kupiti i posebne pakete PIK Oplenac ili Budimir, vino i posluženje po povoljnim cenama!

Takođe, u toku nedelje Svetog Trifuna popust je 10% na sve buteljke vina od autohotnih sorti.

nazad na vrh