Master of Wine seminar u Beogradu

  • Objavljeno u Vesti
  • Bookmark and Share
Predavanja i degustacije u okviru Wine Point 2.0 održaće Frank Smudler MW Predavanja i degustacije u okviru Wine Point 2.0 održaće Frank Smudler MW

U beogradskom hotelu Zira održaće se 12. novembra 2017. ekskluzivni vinski seminar Wine Point 2.0, kojeg će voditi Holanđanin Frank Smudler, vlasnik titule Master of wine od 1992. godine, najprestižnije kvalifikacije u oblasti vinske edukacije, jedan od vodećih vinskih eksperata i edukatora u Evropi.

Seminar će obuhvatiti dve teme, prva se odnosi na sistemsku analizu i procenu kvaliteta Top 10 vina Srbije, gde će kao asistent u vođenju ovog Master classa biti Aleksandar Duković, osnivač i direktor Srpske Vinske Akademije i glavni urednik magazina Wine Style, dok će druga, pod nazivom Razotkrivanje Riohe, u fokusu imati degustaciju šest izabranih vrhunskih vina španske regije Rioha.

wine point

Seminar i degustacije su na engleskom, predavanja počinju od 13 časova i traju do 19 časova, s pauzom za ručak. Kotizacija za učešće na ovom ekskluzivnom događaju, koja uključuje prisustvo i degustaciju svih vina u okviru oba predavanja, kafe pauze i zajednički ručak, iznosi iznosi 110 evra plus pdv (broj mesta ograničen) a poslednji rok za prijavu je 1. novembar 2017. godine.

Prijave i informacije na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

nazad na vrh

Srodni tekstovi