Marko Marjanović, sommelier

Marko Marjanović, sommelier

Sommelier restorana Hrastovina i autor vinskog bloga Štopciger

Hercegovci u Gildi

U beogradskom restoranu Gilda je pre nekoliko dana održan zanimljiv vinski skup. Nakon promocije u Zagrebu, spoljno trgovinska komora Bosne i Hercegovine je zajedno sa tamošnjom Grupacijom proizvođača vina beogradskoj stručnoj javnosti upriličila opšti presek veoma dinamične hercegovačke vinske scene u ovom trenutku.

100 JAZZ 2019, DeLena

Vino 100 JAZZ potvrđuje da je numerička indikacija nezaobilazan segment u vizuelnom identitetu vina iz šumadijskog podruma DeLena, kao što je to, recimo, na etiketi 70/30.

Temjanika 2020 Chateau Kamnik

Nemoguće je izbeći visoka očekivanja kada je na etiketi ispisano ime vinarije Chateau Kamnik. Još kada je vino određeno makedonskim sinonimom za najpopularniju belu sortu u Srbiji, teže je pobediti sugestivnost koja podseća na protekle berbe jedne od najatraktivnijih tamjanika kod nas.

Žilavka 2019, Brkić

Vinarija Brkić iz Čitluka potvrdila je svojim osnovnim vinom Žilavka 2019 da igra veoma važnu ulogu na hercegovačkoj vinskoj sceni. Ali nekako drugačije, posve autentično.

No ½ 2017, Ivanović

Autentična srpska crvena vina, iz premijum segmenta, ne mogu se zamisliti bez legendarnog vina Numera pola, ili kako je zvanično navedeno na etiketi vinarije Ivanović - N0 ½ !

Pretplatite se na RSS feed

Online prodavnica vino.rs

Pitajte somelijera

  • Ukoliko imate pitanja u vezi izbora vina ili ostalih artikala u online prodavnici Vino.rs nudimo vam stručnu pomoć naših somelijera. Pitanja možete postaviti pozivom na telefon 064 111 8279 ili slanjem na mail adresu i naslovite sa PITAJTE SOMELIJERA! Odgovor će te dobiti u roku od jednog radnog dana.

Preporuka

Veoma je važno da dobro pročitate Uslove kupovine” i imate ih u vidu prilikom ostvarivanja svojih porudžbina. Na ovaj način se od zloupotreba štite prava svih učesnika u procesu kupoprodaje te Vas molimo da prihvatite ove mere predostrožnosti kao obostranu zaštitu u procesu.

vino-rs logo beli
  • VINO.RS doo
  • Jurija Gagarina 57/1a
  • 11070 N. Beograd
  • PIB: 107512643
  • Matični broj: 20818476
  • Žiro-račun: 340-11007337-17
  • Mail redakcija@vino.rs
  • Telefon: 064 111 8279

O nama