Viktor Čikeš

Viktor Čikeš

Miodrag Milošević: Slovenački san u Sremu

Najprijatnije iznenađenje na viskoj sceni Srbije poslednjih godina zove se Probus Vineyards, nova savremena vinarija koju je u rodnom selu Veliki Radinci nadomak Sremske Mitrovice podigao Milorad Milošević.

Rodoslov je vinski ambasador Srbije

Priča o vinu Rodoslov Grand Reserve u izvesnom smislu je priča o rađanju velikog vina Srbije i započinje negde 2004. godine kada su u VinarijiAleksandrović počeli da razmišljaju o tome da naprave vino koje bi bilo kruna njihovog dotadašnjeg rada.

Branko Zečević: Imperator za istoriju srpskog vinarstva

Iako gotovo redovno daleko od očiju vinske javnosti, Branko Zečević se kao osnivač i vlasnik fruškogorske vinarije Imperator upisao u istoriju modernog srpskog vinarstva kao neko ko je prvi uspeo da obezbedi za svoju vinariju  međunarodno priznat organski sertifikat.

Pretplatite se na RSS feed

Pitajte somelijera

  • Ukoliko imate pitanja u vezi izbora vina ili ostalih artikala u online prodavnici Vino.rs nudimo vam stručnu pomoć naših somelijera. Pitanja možete postaviti pozivom na telefon 064 111 8279 ili slanjem na mail adresu i naslovite sa PITAJTE SOMELIJERA! Odgovor će te dobiti u roku od jednog radnog dana.

O nama