Redakcija Vino.rs

Redakcija Vino.rs

Beogradski vinari srpskoj deci

U organizaciji vinarija Plavinci i Jeremić održana je prve nedelje oktobra u Smederevu nesvakidašnja promocija vina iz Beogradskog vinogradarskog rejona pod krilaticom „Umetnost za humanost".

Modri Les Noirs: Festival regionalnih pinoa

Prvi i za sada jedini regionalni festival vina od sorte pino noar Modri Les Noirs održaće se 19. i 20 oktobra ove godine, po drugi put u fantastičnom ambijentu Kendovog dvorca u Idriji, u Sloveniji.

Filigran Game 2015, Bukovo

Daleko je ovaj Filigran Game 2015 manastirske vinarije Bukovo iz Negotina od nekakvog finog, filigranskog rada. To je masivno vrhunsko crveno vino, strukturno kao da je direktno odvaljeno iz srži gorostasnog stabla iz Bukovske šume u čijem se srcu nalazi ova, za neke pojmove, neobična vinarija.

15. Sarajevo Wine Weekend

U Domu armije u Sarajevu 18. i 19. oktobra će se održati jubilarni 15. Sarajevo Wine Weekend. Najavljeno je učešće oko 70 vinarija iz Bosne i Hercegovine, regiona i Evrope, a njih 20 će se premijerno predstaviti vinskoj publici u Sarajevu.

Šta je to pinotaž?

U uzbuđenju oko Dana prokupca, nekako se provukao praznik sorte i vina pinotaž (Pinotage) 13. oktobra. Ali kakvo je to vino uopšte?

Napišite pesmu o vinu

U okviru proslave svečanosti posvećene vinu, poeziji, kulturi i ljubavi, koja će se ove godine održati u Vinskoj ulici u Irigu, u petak 22. novembra pod nazivom Mačkov dan mladog portugizera, u saradnji sa Srpskom čitaonicom iz Iriga održava se deseti jubilarni Konkurs za najlepšu pesmu o vinu.

Pretplatite se na RSS feed

Online prodvnica vino.rs

Pitajte somelijera

  • Ukoliko imate pitanja u vezi izbora vina ili ostalih artikala u online prodavnici Vino.rs nudimo vam stručnu pomoć naših somelijera. Pitanja možete postaviti pozivom na telefon 064 111 8279 ili slanjem na mail adresu i naslovite sa PITAJTE SOMELIJERA! Odgovor će te dobiti u roku od jednog radnog dana.

Preporuka

Veoma je važno da dobro pročitate Uslove kupovine” i imate ih u vidu prilikom ostvarivanja svojih porudžbina. Na ovaj način se od zloupotreba štite prava svih učesnika u procesu kupoprodaje te Vas molimo da prihvatite ove mere predostrožnosti kao obostranu zaštitu u procesu.

vino-rs logo beli
  • VINO.RS doo
  • Jurija Gagarina 57/1a
  • 11070 N. Beograd
  • PIB: 107512643
  • Matični broj: 20818476
  • Žiro-račun: 340-11007337-17
  • Mail redakcija@vino.rs
  • Telefon: 064 111 8279

O nama