Redakcija Vino.rs

Redakcija Vino.rs

Sevdalinke u vinariji Jeremić

U koncertnoj dvorani Vinarije Jeremić u Jugovu kraj Smedereva održaće se u petak 25. januara kulturno-umetnički i gastronomski događaj pod nazivom „Vino i sevdalinka“

Koliko vina piti dnevno

U poslednje vreme nauka se dosta bavi uticajem vina na ljudsko zdravlje, u većini slučajeva sa nametnutom predispozicijom da „konzumiranje alkohola nije etično“. Ipak, ono što prosečnog čoveka zanima jeste koliko čaša vina dnevno može da bude rizično po zdravlje i koliko rizično?“

Prvi vinsko ocenjivanje u sezoni

Međunarodni 22. Temerinski sajam vina održava se u subotu 19. januara u Sportskoj hali u Temerinu sa početkom u 11 časova. Manifestaciju tradicionalno organizuje Društvo prijatelja bašte a na ocenjivanje je pristiglo više od 680 uzoraka vina.

Ogromna popularnost penušavca na Ostrvu

Prema najnovijim podacima udruženja trgovaca Wine & Spirit, u Velikoj Britaniji je 2018. godine ostvarena rekordna prodaja penušavih vina. Više od 165 miliona popijenih boca donelo je vinskoj industriji gotovo 2,5 milijardi evra, što je 10% više nego prethodne godine.

Quet Grašac 2017, Fruškogorski vinogradi

Domaće ime grašac evidentno dobija bitku sa internacionalnim nazivom sorte - italijanski rizling. I treba, jer je očigledno da najbolja suva bela vina ove sorte, u ovom trentuku, uspevaju upravo na Fruškoj gori odakle je ime poreklom, baš kao i ovaj jesenji novitet linije Quet.

Pretplatite se na RSS feed

Kupovina na vino.rs

Pitajte somelijera

  • Ukoliko imate pitanja u vezi izbora vina ili ostalih artikala u online prodavnici Vino.rs nudimo vam stručnu pomoć naših somelijera. Pitanja možete postaviti pozivom na telefon 064 111 8279 ili slanjem na mail adresu i naslovite sa PITAJTE SOMELIJERA! Odgovor će te dobiti u roku od jednog radnog dana.

Izbor iz prodavnice

Preporuka

Veoma je važno da dobro pročitate „Uslove kupovine” i imate ih u vidu prilikom ostvarivanja svojih porudžbina. Na ovaj način se od zloupotreba štite prava svih učesnika u procesu kupoprodaje te Vas molimo da prihvatite ove mere predostrožnosti kao obostranu zaštitu u procesu.

vino-rs logo beli
  • VINO.RS doo
  • Jurija Gagarina 57/1a
  • 11070 N. Beograd
  • PIB: 107512643
  • Matični broj: 20818476
  • Žiro-račun: 340-11007337-17
  • Mail redakcija@vino.rs
  • Telefon: 064 111 8279

O nama