Viktor Čikeš

Viktor Čikeš

WineRi 2019: Lepršavi otisak Kvarnera

U pravoj poplavi vinskih festivala sve je teži doći do (prave) publike i prepoznatljivosti. Reklo bi se da je ovogodišnje treće izdanje WineRi na putu da napravi upravo to i postane atraktivno odredište za ljubitelje vina iz čitavog regiona.

Temet i haute cuisine

Vinarija Temet iz Lozovika i najpoznatiji ovdašnji fine dining restoran Homa priredili su poslednjeg dana februara specijalnu večeru Ergo Magnum Taste.

Darko Jakšić: Nova EU vinska regulativa

O novitetima u uređenju EU vinskog sektora domaći proizvođači u poslednje vreme nemaju mnogo informacija. Kako bi se nadoknadio taj nedostatak, Vino.rs želi da upozna vinare o novim EU pravilima iz prve ruke. Sagovornik nam je bio Darko Jakšić koji se bavi istraživačkim radom u oblasti terroira, geografskog porekla i lokalnih sorti vinove loze i vina u „Centru za vinogradarstvo i vinarstvo“ u Srbiji, ali radi i za Evropsku uniju u vinskom sektoru na uspostavljanju EU standarda u drugim zemljama.

Vukojeva hercegovačka čarolija u Beogradu

Vinarija Podrumi Vukoje 1982 iz Trebinja priredila je u novobeogradskom restoranu „Radnički“ večeru s uparivanjem svojih vina i hercegovačkih gurmanskih specijaliteta. Bio je to vatromet ukusa i dobrog raspoloženja koji je prohladnu februarsku noć pretvorio u događaj za pamćenje.

Pretplatite se na RSS feed

Kupovina na vino.rs

Pitajte somelijera

  • Ukoliko imate pitanja u vezi izbora vina ili ostalih artikala u online prodavnici Vino.rs nudimo vam stručnu pomoć naših somelijera. Pitanja možete postaviti pozivom na telefon 064 111 8279 ili slanjem na mail adresu i naslovite sa PITAJTE SOMELIJERA! Odgovor će te dobiti u roku od jednog radnog dana.

Izbor iz prodavnice

Preporuka

Veoma je važno da dobro pročitate „Uslove kupovine” i imate ih u vidu prilikom ostvarivanja svojih porudžbina. Na ovaj način se od zloupotreba štite prava svih učesnika u procesu kupoprodaje te Vas molimo da prihvatite ove mere predostrožnosti kao obostranu zaštitu u procesu.

vino-rs logo beli
  • VINO.RS doo
  • Jurija Gagarina 57/1a
  • 11070 N. Beograd
  • PIB: 107512643
  • Matični broj: 20818476
  • Žiro-račun: 340-11007337-17
  • Mail redakcija@vino.rs
  • Telefon: 064 111 8279

O nama