Redakcija Vino.rs

Redakcija Vino.rs

U Erdeviku prva srpska koralna vina

Imali smo ekskluzivnu priliku da probamo prva vina iz Srbije koja su sazrevala u moru. U pitanju su dva vina vinarije Erdevik – Grand Trianon 2015 i popularni Roze Nostra!

Neobične arome u vinu (I)

U vinu se mogu osetiti najneobičniji mirisi. Da li vam se neki od njih sviđa ili ne pitanje je ukusa, često i raspoloženja. No, to je samo pokazatelj više da je vino zapravo večita tema za analizu i beskonačan izvor tema za nadmudrivanje.

Lastar i umetnost na zadatku

U klubu beogradskog restorana Plato održana je humanitarna aukcija, tačnije donatorsko veče koje su zajednički organizovale vinarija Lastar, organizacija Belhospice iz Beograda i slikarka Tamara Kusovac.

Dan prokupca 14. oktobar

Ovogodišnji Dan prokupca, niz vinskih dešavanja u čijem se fokusu nalazi autohtona srpska sorta prokupac, održava se u nedelju 14. oktobra.

Vino u carstvu sira

Tradicionalna izložba autohtonih sireva Balkana „Balkan Cheese Festival“ održava se 13. i 14. oktobra u prostoru Doma omladine Beograda. Posetioci će moći da probaju retke i neobične vrste stotina sireva iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Francuske i Hrvatske, ali i čuvene mlečne proizvode ovog tipa iz Holandije, zemlje gosta ove hedonističke manifestacije.

Uskrsnuće srpske loze

Da li je broj 13 baksuzan teško je reći, ali upravo je 13. juna 2018. godine oluja sa gradom velične kokošijeg jajeta opustošila privredu i domaćinstva Smederevske Palanke i Velike Plane, nešto manje Topole i Aranđelovca.

Pretplatite se na RSS feed

Kupovina na vino.rs

Pitajte somelijera

  • Ukoliko imate pitanja u vezi izbora vina ili ostalih artikala u online prodavnici Vino.rs nudimo vam stručnu pomoć naših somelijera. Pitanja možete postaviti pozivom na telefon 064 111 8279 ili slanjem na mail adresu i naslovite sa PITAJTE SOMELIJERA! Odgovor će te dobiti u roku od jednog radnog dana.

Izbor iz prodavnice

Preporuka

Veoma je važno da dobro pročitate „Uslove kupovine” i imate ih u vidu prilikom ostvarivanja svojih porudžbina. Na ovaj način se od zloupotreba štite prava svih učesnika u procesu kupoprodaje te Vas molimo da prihvatite ove mere predostrožnosti kao obostranu zaštitu u procesu.

vino-rs logo beli
  • VINO.RS doo
  • Jurija Gagarina 57/1a
  • 11070 N. Beograd
  • PIB: 107512643
  • Matični broj: 20818476
  • Žiro-račun: 340-11007337-17
  • Mail redakcija@vino.rs
  • Telefon: 064 111 8279

O nama