Redakcija Vino.rs

Redakcija Vino.rs

Ima li leka bolestima loze?

Sremski vinari i vinogradari su 7. februara 2019. u Novom Sadu organizacijom panel diskusije o fitoplazmi, odnosno „zlatastom žutilu”, nastavili dobru tradiciju edukacije svojih članova.

Autohtona vina Srbije oduševila Italijane

Da li postoji lepša čestitka srpskim vinarima na dan njihove slave Svetog Trifuna od vesti da su srpska vina od autohtonih domaćih sorti prokupca i crne tamjanike apsolutno oduševila vinsku publiku na tlu Italije, u Trevizu!

O vinu i ljubavi u Surčinu

U četvrtak, na dan Svetog Trifuna već se sedmi put okupljaju vinoljupci u Surčinu da ocene i probaju zanimljiva lokalna vina, ali i ona iz drugih delova Srbije, pa i regiona.

Tri talasa dalmatinskih vina u Srbiji

Ljubitelji čuvenih dalmatinskih ali i drugih hrvatskih vina imaće ovog proleća jedinstvenu priliku da se detaljno upoznaju s njima jer će se 13 vinarija, većinom iz te regije, predstaviti u Srbiji čak u tri naleta.

Aleksandar Vučić u vinariji Aleksić

Kako prenose mediji u Srbiji, u okviru dvodnevne posete Pčinjskom okrugu predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je u okviru kampanje „Budućnost Srbije“ i vinariju Aleksić u Vranju, gde je poručio da vinska industrija u Srbiji sve više napreduje i da su vinske kompanije važne za privredni razvoj naše zemlje, te da su među najrazvijenijima u regionu.

Pretplatite se na RSS feed

Kupovina na vino.rs

Pitajte somelijera

  • Ukoliko imate pitanja u vezi izbora vina ili ostalih artikala u online prodavnici Vino.rs nudimo vam stručnu pomoć naših somelijera. Pitanja možete postaviti pozivom na telefon 064 111 8279 ili slanjem na mail adresu i naslovite sa PITAJTE SOMELIJERA! Odgovor će te dobiti u roku od jednog radnog dana.

Izbor iz prodavnice

Preporuka

Veoma je važno da dobro pročitate „Uslove kupovine” i imate ih u vidu prilikom ostvarivanja svojih porudžbina. Na ovaj način se od zloupotreba štite prava svih učesnika u procesu kupoprodaje te Vas molimo da prihvatite ove mere predostrožnosti kao obostranu zaštitu u procesu.

vino-rs logo beli
  • VINO.RS doo
  • Jurija Gagarina 57/1a
  • 11070 N. Beograd
  • PIB: 107512643
  • Matični broj: 20818476
  • Žiro-račun: 340-11007337-17
  • Mail redakcija@vino.rs
  • Telefon: 064 111 8279

O nama