Redakcija Vino.rs

Redakcija Vino.rs

Cuvee No.1 potvrdio dominaciju

Drugu godinu za redom je možda i najtrofejnije vino Srbije Cuvee No.1 vinarije Zvonko Bogdan iz Subotice, nagrađeno zlatnom medaljom na najprestižnijem svetskom vinskom ocenjivanju Decanter u Londonu uz osvojenih 95 bodova.

Pet perfektnih parova

Temet i Enso, vrhunska vina i gastronomija u blago zatamnjenom ambijentu ekskluzivnog restorana oduševila su prisutne. Ono najvažnije za stolom, dobra atmosfera, dodatno je ukrašena perfektnim balansom u većini sledova što je pokazalo da su se kuvari već ranije upoznali sa etiketama iz Lozovika. I, vatromet za sva čula je započeo Ergo penušavi 2015 sa tartarom od lososa.

Acacia Private Reserve 2017, Stobi

Po mnogo čemu je barikirani šardone Acacia vinarije Stobi dostojan šampionskih odličja, pa je „samo“ srebrna medalja sa čuvenog nemačkog vinskog ocenjivanja Mundus Vini od prošlog leta pomalo neobjektivan pokazatelj. A evo zašto:

Kadarka Tonković osvaja Evropu

Etiketa Fantazija, vino od sorte kadarka iz vinarije Tonković čini se da će biti crveni letnji vinski hit ove godine u Crnoj Gori, ali i ne samo tamo.

Stobi i Kovač u slavu tradicije

Dani makedonske tradicije, vinsko-gastronomska manifestacija koja se svake godine održava u beogradskom restoranu Kovač, zbog  velikog interesovanja gostiju i ljubitelja makedonske kulture i gastronomije, trajaće gotovo pune dve nedelje, od 14. do 28. maja.

Duša vina u Plantažama

Grupa univerzitatskih profesora, pisaca, slikara i novinara, njih dvadesetak, imala je zadatak da svako za sebe napiše nešto na temu vina, a onda su ti tekstovi ukoričeni u knjigu „Duša vina“, koja je ovog vikenda promovisana u Plantažama u vinskom podrumu Šipčanik.

Pretplatite se na RSS feed

Kupovina na vino.rs

Pitajte somelijera

  • Ukoliko imate pitanja u vezi izbora vina ili ostalih artikala u online prodavnici Vino.rs nudimo vam stručnu pomoć naših somelijera. Pitanja možete postaviti pozivom na telefon 064 111 8279 ili slanjem na mail adresu i naslovite sa PITAJTE SOMELIJERA! Odgovor će te dobiti u roku od jednog radnog dana.

Izbor iz prodavnice

Preporuka

Veoma je važno da dobro pročitate „Uslove kupovine” i imate ih u vidu prilikom ostvarivanja svojih porudžbina. Na ovaj način se od zloupotreba štite prava svih učesnika u procesu kupoprodaje te Vas molimo da prihvatite ove mere predostrožnosti kao obostranu zaštitu u procesu.

vino-rs logo beli
  • VINO.RS doo
  • Jurija Gagarina 57/1a
  • 11070 N. Beograd
  • PIB: 107512643
  • Matični broj: 20818476
  • Žiro-račun: 340-11007337-17
  • Mail redakcija@vino.rs
  • Telefon: 064 111 8279

O nama