Đanfranko Kozlović: Pedeset nijansi malvazije

Đanfranko Kozlović (Gianfranco), čovek koji je takoreći sam vratio istarsku malvaziju u vrh najboljih vina regiona i čija Malvazija godinama služi kao primer savršenog istarskog belog vina, danas je možda i najpoznatiji istarski vinar uprkos ozbiljnoj konkurenciji koja tu postoji. Ono što je sasvim sigurno jeste da je njegova vinarija, podignuta 2011. godine, postala i najprepoznatljiviji građevinski objekat u široj okolini, gotovo zaštitni znak uspeha istarske vinske priče!

Opširnije...

Miroslav Radojčin: Vino je ključ uspeha dobrog restorana

Jedan od osnivača Udruženja somelijera Srbije SERSA i njen prvi predsednik, Miroslav Radojčin (49) se pomalo iznenada povukao 2013. godine s tog najvidljivijeg mesta u ovdašnjem svetu somelijera. Usledilo je par godina anonimnosti, da bi se 2016. vratio na ovdašnju vinsku scenu kao osnivač privatne Sommelier Academy 7 Stars.

Opširnije...

Aleksandar Duković: Prvi srpski vinski akademik

Glavni urednik magazina Wine Style, osnivač Srpske vinske akademije i ogranizator vinskih sajmova u beogradskom hotelu Zira i crnogorskoj marini Porto Montenegro, Aleksandar Duković je od prošle godine i prvi vlasnik sertifikata WSET 4 u Srbiji i prvi ovdašnji dobitnik titule vinskog akademika (Weinakademiker), koju mu je dodelila Austrijska vinska akademija.

Opširnije...
Pretplatite se na RSS feed

Kupovina na vino.rs

Pitajte somelijera

  • Ukoliko imate pitanja u vezi izbora vina ili ostalih artikala u online prodavnici Vino.rs nudimo vam stručnu pomoć naših somelijera. Pitanja možete postaviti pozivom na telefon 064 111 8279 ili slanjem na mail adresu i naslovite sa PITAJTE SOMELIJERA! Odgovor će te dobiti u roku od jednog radnog dana.

Izbor iz prodavnice

Preporuka

Veoma je važno da dobro pročitate „Uslove kupovine” i imate ih u vidu prilikom ostvarivanja svojih porudžbina. Na ovaj način se od zloupotreba štite prava svih učesnika u procesu kupoprodaje te Vas molimo da prihvatite ove mere predostrožnosti kao obostranu zaštitu u procesu.

vino-rs logo beli
  • VINO.RS doo
  • Jurija Gagarina 57/1a
  • 11070 N. Beograd
  • PIB: 107512643
  • Matični broj: 20818476
  • Žiro-račun: 340-11007337-17
  • Mail redakcija@vino.rs
  • Telefon: 064 111 8279

O nama